Om autos.dk | Autos.dk

Hvem er vi?

Hos autos.dk vil du møde 2 personer
Jyske værdier og jordnærhed er en kerneværdi hos autos.dk
Her vil du ikke møde jakkesæt, spidse sko og tilbagestrøget smørhår.
Du vil møde Per – og du vil møde Mikael

Personligt og uformelt

Vi ønsker at du skal møde os, nøjagtig som vi er. Nok er vi autos.dk – men autos.dk er ”Per og Mikael”. Det betyder for dig at du vil blive behandlet direkte og helt personligt, hver gang. Vi ønsker ikke gøre noget stort ud af at være anderledes i vores arbejde, end vi er som private personer – så det er i øjenhøjde. Vi er to dedikerede og erfarne bilpersonligheder som har kendt hinanden i branchen igennem et årti, inden vi slog pjalterne sammen.

Hvem er Per?

Født: Oktober 1984 i Silkeborg ”Jeg har helt fra barnsben haft interessen for biler. Startede bilsalg 2007 og har siden været omkring Sand-Jensen Automobiler, Salgschef ved både SEAT Silkeborg, Toyota Højbjerg og Porsche Center.” Et omvandrende bil leksikon som stort set kunne alle de tørre facts med priser, hjulstørrelse, HK på fleste mærker og modeller inden han ramte skolebøgerne. Mine soft spots: Skifere, Lucca (min datter), gin/tonic. Jeg har altid sat en ære i at levere en komplet handel hvor du som kunde har lyst til at komme igen næste gang – eller du tør at anbefale mig til dine nærmeste.

Per Guldborg autos.dk

Kontakt Per direkte

Mobilnummer: 9282 2020
Mail: per@autos.dk


Hvem er Mikael?

Født: November 1978 på Thisted sygehus. ”Jeg havde ikke en chance for ikke at forelske mig i bilbranchen!” Som knægt drev min far sammen med sin bror en Datsun (Nissan) og Peugeot forhandling i Thisted og Hurup Thy. Senere blev de solgt for i stedet at gå IT-vejen: Bil-info som den dag i dag stadig er et uundværligt værktøj for bilforhandlere i hele Danmark. Jeg gik direkte fra Handelsskolen i 1999 til BMW i München og har siden været forbi flere mærker som Ford, SEAT, Toyota og Porsche. Dermed har jeg faktisk aldrig haft fuldtidsarbejde, andre steder end i bilbranchen. Mit drive er at gøre tingene anderledes end de andre. Det er sjovt at udfordre ”Vi plejer”. Mine soft spots:  Ældre og nostalgiske biler (særligt Datsun 240Z, Peugeot 205GTi og senere BMW Z3 Coupé), Fodboldtrøjer, 1860 München og Juventus, Tomatjuice, Weissbier, Italiensk mad, Motorsport og i særdeleshed Formel 1/”KMAG”, Retro ting. Og så naturligvis den uundværlige familie i Silkeborg: hustru Michelle (som også er i bilbranchen) – og pigerne Filippa og Josefia.

Mikael Foldager autos.dk

Kontakt Mikael direkte

Mobilnummer: 9282 1010
Mail: mikael@autos.dk

Hvorfor selvstændig?

Lad os være ærlige – lønnen var absolut bedre som lønmodtagere end som selvstændige. Og vi fik pension.
Tankerne bag autos.dk startede reelt set et par år inden egentlig igangsættelse.

Der var Mikael som plantede tanken hos Per en dag i telefonen en periode hvor vi som salgschef stod i hver vores Toyota filial – ”Vi burde bare starte vores eget…”

Det var sikkert en af de dage hvor importørbøvl og koncernbureaukratiet uden tvivl har bremset endnu en spirende idé eller været en klods om benene. Alligevel skulle der gå et par år yderligere.

Frit fald

Sommetider skal man skubbes ud over kanten før der sker noget. Vi endte begge i en situation hvor vi tænkte – nu er det nok! Nu skal vi ikke leve efter andres regler – nu skal vi gøre det ”my way”.

Sådan blev det – 1. november 2017 startede forretningen på Jens Juuls vej 11 i Viby Aarhus.

”Stol aldrig på en gammel dame”

Der var MANGE bump på vejen og det skulle egentlig være startet i Silkeborg. Vi havde også købt en passende bygning med gå afstand fra vores bolig. Men sådan skulle det ikke gå.

Aftalen med ejendomssælgeren (en ældre dame) blev pludselig afveget og efter at have revet sig i håret gik jagten ind på et passende lejemål i stedet.

Skæbnens ironi

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. På et tidspunkt hvor vi er tæt på at indgå en aftale på et lejemål i Silkeborg, tager vi proaktivt kontakt til værkstedskæden Skorstensgaard.dk, om de evt skal starte op i Silkeborg. Skæbnen ville i stedet at de tilbød os lejemål i Viby efter et indledende møde.

Kemien, ideerne og generelt bare hele stemningen omkring synergien i at lade Skorstensgaard.dk drive værksted, og autos.dk drive bilsalg, gik op i en højere enhed.

Dermed startede et godt samarbejde.

Samarbejdspartnere

Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard har vi et eksklusivt samarbejde.

Skorstensgaard er partneren i den komplette klargøring af vores udbudte biler.

Det betyder at de står for syn/toldsyn, mekanisk klargøring, kosmetisk klargøring og montering af udstyr.

Ligeledes betyder samarbejdet at du i tilfælde af garantiarbejde aldrig har langt til en hjælpende hånd, uanset hvor du bor.

Vi er med Skorstensgaard sikret et topprofessionelt arbejde uanset typen af opgave.

Santander Consumers Bank
Læs under Finansiering

AL Finans
Læs under Finansiering

TopDanmark

Vi er som virksomhed forsikret hos TopDanmark.

Med TopDanmark bag os er vi sikret et god og solid dækning, hvilket også er vigtigt for dig når du prøvekører en af vores biler.

Handelsbanken Silkeborg

Vores finansielle samarbejdspartner er Handelsbanken i Silkeborg. Her har vi et kompetent og samarbejdsdygtigt hold.

Anbefalelsesværdigt.

Vores kontonummer er: KOMMER

Deloitte
Til revision og generel rådgivning er Deloitte en stærk partner. Deloitte udmærker sig ved at have ekspertise indenfor autobranchen. Det er vigtigt ifbm registreringsafgifter mv.

Vores website
Kan du lide vores website? Så giv et like til Martin Linde. Martin har sat sig ned sammen med os og lyttet til hvad vi har ønsket at formidle her på vores site, og hvordan det visuelle design skulle være. Stik forbi martinlinde.dk eller send ham en mail på martin@martinlinde.dk. Martin laver til daglig SEO og digitale strategier.

Åbningstider

Hos autos.dk er det vores mål at være der, når du er her.
Det betyder at vi ikke har faste åbningstider.
Derimod har vi “åbent efter aftale”.
Som udgangspunkt vil du dog normalvis kunne møde os i hverdagene fra 09-17 og om søndagen fra 11-14 – dog ingen garanti.
Vi kan være ude af huset på indkøbstur eller levering, og vi har begge familie som af og til også har et krav om at vi er tilstede 🙂

Derfor – kontakt os venligst inden du kommer forbi så vi sikrer at du ikke kører forgæves.

Kontakt autos.dk

Lad os tale sammen på:  tel 82 82 82 05.
Lad os skrive sammen på: mail@autos.dk
Besøg os på: Jens Juuls vej 11 – 8260 Viby (tryk her for vejvisning)

Vi køber din bil

  • Levering inkluderet i annonceret pris
  • Certificeret gennemgang og klargøring
  • Landsdækkende garantiaftale
  • Omgående finansiering 24/7
  • Udstyr til stærke priser

· Levering inkluderet i annonceret pris
· Certificeret gennemgang og klargøring
· Landsdækkende garantiaftale
· Omgående finansiering 24/7
· Udstyr til stærke priser